News Flash:

DentoCare anunță promoții la aparate dentare

26 August 2021
565 Vizualizari | 0 Comentarii
Premium 2 Dentocare august 2021 bzt ro

Pâna la sfârșitul lunii august clinica stomatologică DentoCare anunță promoții substanțiale la aparatele dentare și implanturi. Pentru a beneficia de aceste promoții este necesară o programare pentru un consult de specialitate în cadrul clinicii DentoCare.

Există mai multe tipuri de aparate dentare în această promoție. Sunt unele modele care pot da rezultate extrem de precise și de rapide, în special cele bazate pe tehnologiile cele mai moderne.

Aici se încadrează aparatele dentare autoligaturante Damon, care sunt produse de către compania Ormco. Aceste tipuri de aparat dentar Dentocare oferă cel mai înalt grad de calitate și precizie, dar se bucură și de performanțe clinice dovedite, cu rezultate funcționale și estetice.

În afară de aparatele dentare cu tehnologii foarte noi, există modele de aparate dentare DentoCare care sunt mai accesibile și îți vor crea un zâmbet perfect.

Ne referim la aparatul dentar fix. Fie că este vorba despre un aparat dentar metalic, ceramic sau safir, aceste modele există în stomatologie de zeci de ani și sunt opțiunile cele mai solicitate.

Acest lucru este valabil datorită costurilor reduse, dar și a eficienței și rezultatelor bune pe care aceste modele de aparate dentare le pot aduce în timp.

Când este necesar să apelăm la specialiștii clinicii DentoCare?

În primul rând, dacă mergi regulat la dentist, acesta îți poate spune dacă trebuie să apelezi la un aparat dentar. Însă, atât tu cât și cei din jurul tău îți pot da de înțeles că ai dinții strâmbi crescuți, încălecați sau inestetici.

Dacă te simți inconfortabil să râzi ”cu toată gura”, chiar când te privești în oglindă sau te uiți la pozele pe care prietenii ți le fac, atunci, înseamnă că ai nevoie să faci ceva.

Inclusiv dacă scrâșnești din dinți sau ai probleme cu gingiile atunci când muști, mușcătura nefiind realizată corect din cauza dinților care nu s-au dezvoltat corect, tot despre acest tip de corectura necesară discutăm.

Pentru că fizionomia fiecărei persoane are particularități specifice, aparatul dentar va trebui construit să rezolve fix problemele pe care tu le ai. De aceea, trebuie făcut un consult, iar medicul specialist Dentocare îți poate prezenta alternative și planuri de tratament.

Aparatul dentar poate fi purtat la orice vârstă

Poate nu știai acest lucru, însă există un mit conform căruia doar copii pot purta aparat dentar, deoarece doar dinții din perioada când ești copil, sau adolescent, pot fi îndreptați sau corectați. Acest mit este parțial adevărat, atunci când ești copil/adolescent, dinții de lapte sau dinții de adult din acea perioadă, sunt mult mai ușor de îndreptat.

De aceea este recomandat să purtăm aparat dentar cât mai devreme în viață, pentru că rezultatele pot fi obținute mai ușor, cu un buget mai mic și într-un timp mai scurt.

Însă, aparatul dentar DentoCare poate fi folosit cu succes și de către adulți, ”dezavantajele” fiind că dinții noștri de adulți sunt ceva mai greu de îndreptat și corectat, iar rezultatele se vor vedea într-un timp mai îndelungat.

Cel mai nou tip de aparat fizionomic

Viața ta socială, conferințele, întâlnirile cu clienții sau activitățile de la birou, se pot desfășura ca până acum. Diferența notabilă va consta în faptul că tu vei purta un aparat dentar invizibil care îți va corecta dantura, discret și eficient.

Un aparat dentar fizionomic foarte apreciat, este aparatul dentar safir, care asigură un tratament ortodontic discret și modern de corectare și repoziționare a dinților.

Aparatul dentar safir este un aparat ortodontic fix, diferența fiind dată de materialul din care sunt compuși brackeții. Deoarece nu au compuși metalici, brackeții aparatului dentar safir pot trece total neobservați datorită transparenței acestora.

Acest model de aparat dentar oferă o eficiență crescută și rezultate optime pentru o dantură perfectă. Brackeții au o rezistență excelentă și exercită o presiune optimă pentru îndreptarea rapidă a danturii.

Pentru orice problemă dentară, fie că ai un zâmbet inestetic sau probleme mai serioase care necesită un implant, apelează cu încredere la specialiștii clinicii DentoCare. Este foarte important să faci controale periodice la medicul stomatolog, pentru a încerca pe cât posibil să eviți dezvoltarea problemelor dentare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1413 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005530 (s)