News Flash:

Cum a reactionat Ramona dupa ce a aflat ca fostul ei iubit, Cuza s-a pozat cu o alta femeie?

26 August 2021
441 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Olaru

Ramona Olaru, asistenta de la Neatza este una dintre cele mai sexy aparitii de pe tv si nu este de mirare ca face ravagii in randul barbatilor. Blondina are un corp de invidiat pe care spune ca l-a mostenit si ca nu face nimic special pentru a se mentine, iar asta i-a adus de multe ori invidia femeilor.

Ramona si Cuza au avut o dragoste cu nabadai. Cei doi ba erau impreuna, ba se desparteau si tot asa pana cand au decis ca decat sa se mai chinuie, mai bine sa mearga pe drumuri separate si sa ramana amici. Ramona si Cuza sunt destul de maturi astfel incat sa gestioneze cu brio o despartire. Invitat la un moment dat in podcastul lui Radu Tibulca, Cuza a recunoscut ca nu mai ia in calcul sansa de a se impaca cu blondina, dar, totusi, niciodata nu spune niciodata, mai ales ca viata ii tot aduce impreuna.

Cuza si Ramona prezinta impreuna Super Neatza de weekend, iar fanii isi doresc in continuare ca cei doi sa se impace. Vor asta atat de mult, incat pe Ramona o asalteaza cu mesaje si cu poze in care i-l trimit pe Cuza alaturi de alte domnisoare. Satula de aceasta situatie, Ramona a decis sa puna punctul pe ”i” si i-a rugat pe cei care o urmaresc sa inteleaga ca fiecare are drumul lui si ca fiecare este fericit langa persoanele pe care si le alege.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006332 (s)