News Flash:

Emily Burghelea se casatoreste. Cum a aratat petrecerea burlacitelor si ce cadou a primit de la viitorul sot?

26 August 2021
443 Vizualizari | 0 Comentarii
Emily Burghelea

Emily Burghelea se aseaza la casa ei. Vedeta cunoscuta datorita aparitiei la Bravo, ai stil! a decis ca este timpul sa se casatoreasca religios cu iubitul ei, asta dupa ce anul trecut au avut cununia.

Emily Burghelea este din ce in ce mai prezenta in mediul online. Desi nu a mai bifat proiecte tv de ceva timp, Emily nu se poate plange. Partea cu influencereala ii merge foarte bine, atre un iubit minunat si o fetita de cateva luni. Viata ei a luat o intorsatura favorabila si, dupa ce a iesit din lumina reflectoarelor, Emily a decis ca o familie o va implini pe toate planurile.

Frumoasa blondina trece printr-o perioada de foc, deoarece isi planifica pana la cel mai mic detaliu nunta care va avea loc, cel mai probabil, zilele urmatoare. Emily a impartasit cu fanii de pe Instagram cateva imagini de la intalnirea cu organizatorii de evenimente, dar si de la petrecerea burlacitelor, acolo unde i-au fost aproape cele mai bune prietene. Nici iubitul ei nu s-a lasat mai prejos si a surprins-o pe Emily cu cateva imbunatatiri considerabile la bolidul pe care aceasta il conduce deja de ceva timp.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005906 (s)