News Flash:

Oana Lis a inceput sa faca bani pe cont propriu. Sotia lui Viorel si-a deschis cabinet de consiliere psihologica

26 August 2021
532 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Lis

Oana Lis a facut pasul cel mare si demonstreaza ca niciodata nu este prea tarziu sa te apuci sa faci primii pasi intr-o cariera. Dupa ce ani la rand a declarat ca ii mananca pensia lui Viorel Lis, acum, Oana a inceput sa ofere sedinte de consiliere psihologica, iar o sedinta la ea la cabinet are un pret mai mult decat decent.

Oana Lis a visat toata viata sa devina psiholog, mai ales dupa episoadele prin care a trecut cu Viorel Lis. Sotia fostului edil al Capitalei a demonstrat ca orice este posibil daca iti doreste cu adevarat, asa ca a obtinut diploma in psihologie, iar acum si-a deschis propriul cabinet. Mai mult, Oana a pus la dispozitia oamenilor care au nevoie de ea si abonamente lunare. O sedinta costa 97 de lei, iar Oana spera ca pretul decent pe care il cere va atrage o multime de potentiali clienti. 

”Pandemia mea personala fusese deja in 2014, atunci am simtit ca am cazut psihic si fizic. In acel moment, eu m-am decis ca pot fi mult mai mult decat ceea ce eram si ca nu mai vreau sa fiu perceputa doar ca nevasta cuiva… ci ca vreau eu sa devin cineva! Si de atunci ma ocup de dezvoltarea mea personala, de evolutia mea si am ajuns acum sa pot sa ajut si pe altii sa mearga pe acest drum. Pentru mine nu a fost usor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pamant…” a spus Oana.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006515 (s)