News Flash:

Andreea Balan, desfiintata de fanii de pe Instagram. ”Pe prost nu il pui...?”

26 August 2021
633 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Balan

Andreea Balan si-a trait viata in lumina reflectoarelor, iar asta nu a fost tocmai usor pentru ea. Dupa ani la rand in care si-a pus viata pe tava, artista a decis ca relatia pe care o are acum cu Tiberiu Argint sa o traiasca departe de ochii curiosilor.

Andreea Balan este una dintre vedete care a invatat cum sa se ridice cand viata i-a dat cele mai puternice lovituri. Ultimii ani nu au fost intocmai roz pentru ea, mai ales dupa episodul in care era sa moara la nastere si dupa ce a divortat de George Burcea. Artista stie ca un sut in fund este un pas inainte, asa ca acum si-a gasit linistea alaturi de Tiberiu Argint pe care inca nu este pregatita sa il prezinte oficial fanilor.

Andreea si Tiberiu nu sunt la prima vacanta impreuna. Cei doi au mers si anul trecut in Portugalia, dar au decis sa pastreze totul secret, doar ca Instagramul i-a dat de gol. Acum, Andreea a postat o noua imagine din escapa ei, doar ca, de data asta, l-a decupat pe Tiberiu din poza si a lasat sa i se vada doar mana. Fanii nu au stat prea mult pe ganduri si au inceput sa o asalteze imediat cu mesaje care mai de care mai rautacioase. 

”Cine este cel care te tine de mana?", "Pe prost nu il pui în poza?", sunt doar câteva dintre reactiile internautilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005035 (s)