News Flash:

Au inceput filmarile la Bravo, ai stil!, iar Nicoleta Nuca este prima care da din casa. ”E asa complicat sa te imbraci frumos si sa defilezi?

26 August 2021
438 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicoleta Nuca

Din toamna, unicul show de stil din Romania isi va deschide portile pentru cele noua concurente. Sezonul acesta se anunta a fi unul incendiar, mai ales ca participantele sunt extrem de diferite si vin din diverse medii.

Fanii au cerut, iar conducerea Kanal D s-a conformat. Bravo, ai stil! revine cu un nou sezon dedicat celebritatilor. Daca cei de acasa credeau ca persoanelor obisnuite le este greu sa faca fata competitiei, acum au aflat de la Nicoleta Nuca ca nici pentru vedete nu este asa simplu cum pare la tv, Artista a profitat de timpul liber si le-a povestit fanilor cum decurge o zi pe platourile de filmare de la Bravo, ai stil!

”In primul rand, dupa cum bine stiti am inceput deja filmarile pentru Bravo, ai stil si asta ne ocupa doua zile din saptamana in totalitate. Suntem la platou de dimineata pana seara si stiu ca ar putea aparea intrebari de genul ”Pai si ce e asa complicat sa te imbraci frumos si sa defilezi?”, dar va asigur ca este mult mai multa munca in spate atat din partea noastra, a concurentelor, cat si din partea juratilor si a echipei de productie! Este mult mai greu decat mi-as fi imaginat si decat se vede pe micile ecrane, pentru ca tot ceea ce facem si pregatim si gandim, cu ajutor sau fara ajutor, in materie de tinute, muzica si momente, este acoperit de un voal de mister in ceea ce priveste rezultatul si reactiile juratilor si a celor de acasa.”, a spus concurenta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006714 (s)