News Flash:

Cleopatra Stratan nu a mai rezistat si a rabufnit pe Instagram. Si-a schimbat fata lui Pavel Stratan numele dupa casatorie?

26 August 2021
746 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra Stratan

Dupa marele eveniment, Cleopatra si Edward Sanda au fost asaltati cu zeci de intrebari, care mai de care mai indiscrete. Cleo s-a gandit ca cel mai bine ar fi sa creeze o sectiune de Q&A pe Instagram si sa raspunda acolo la cele mai mari curiozitati ale fanilor.

Printre intrebarile legate de verighete, emotiile din ziua nuntii si nu numai, fanii au vrut sa afle de ce nu si-a schimbat artista numele de pe Instagram din Cleopatra Stratan in Cleopatra Sanda. Raspunsul este unul foarte simplu, iar fanii l-au primti chiar din partea Cleopatrei: artista nu si-a schimbat numele dupa casatorie.

Acum cateva zile, Edward Sanda s-a folosit si el de Instagram pentru a comunica cu fanii, dar nu in acelasi mod in care o face sotia lui. Artistul a rabufnit pe Insta stories si tot acolo a avut un mesaj de transmis pentru toti cei care i-au criticat nunta. ”Da! Se poate si fara nasi! Da! Se poate si in adidasi in loc de pantofi! Da! Se poate sa fie si mai simplu! Da! Se poate sa fie asa cum vrei tu si nu cum vor altii! Renuntati va rog la preconceptii invechite care nu mai fac parte din secolul asta! Se poate sa iubesti, sa te casatoresti si sa traiesti fericit si daca nu faci 1000000 de traditii si obiceiuri ca „asa se face”! E alegerea noastra sa nu tinem cont de ceea ce au tinut altii.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007416 (s)