News Flash:

Cleopatra Stratan si Edward Sanda pleaca in luna de miere si au ales o destinatie de lux

26 August 2021
558 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra Edward

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au devenit oficial sot si sotie. Cei doi au avut o nunta asa cum si-au dorit-o, iar acum, au decis ca este timpul sa ia o pauza de la agitatie si de la proiecte si sa se bucure de luna de miere.

Fata lui Pavel Stratan s-a asezat la casa ei si a devenit sotie cu acte-n regula. Cleopatra si Edward se inteleg de minune si formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi au declarat de multe ori ca nu s-au certat niciodata si ca mereu le este usor sa cada de acord asupra anumitor lucruri. Asta s-a intamplat si acum, cand cei doi au fost nevoiti sa isi alegea destinatia pentru luna de miere. Indragostitii nu au stat prea mult pe ganduri si au ales Sardinia.

La intoarcerea in tara, cu siguranta cei doi isi vor relua proiectele si vor incepe sa lanseze piese atat separat, cat si impreuna. Cleopatra si sotul ei au lansat o piesa cu cateva zile inainte de a deveni sot si sotie, piesa care a cucerit instant fanii care nu doar ca au dus-o in trending, dar au inceput sa o foloseasca si pentru valsul mirilor. Artistii au fost impresionati de gestul fanilor care au ales sa danseze cel mai important dans din viata pe piesa lor, iar Cleopatra nu s-a putut abtine si a postat pe Instagram momentul emotionant. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006440 (s)