News Flash:

Cand incepe Bravo, ai stil! si cine a facut marele anunt?

26 August 2021
478 Vizualizari | 0 Comentarii
Bravo ai stil

Bravo, ai stil! este unul dintre cele mai astepte show-uri ale toamnei din grila de programe a tuturor posturilor tv. Cele noua vedete au inceput demult filmarile, dar fanii erau nerabdatori sa afle cand vor avea ocazia sa le vada defiland pe micile ecrane.

Show-ul de fashion ”Bravo, ai stil!” si-a confirmat deja in toamna prezenta cu un nou sezon dedicat vedetelor. Dupa ce au fost anuntate cele noua celebritati care vor pasi in arena stilului, a venit timpul ca echipa sa anunte data lansarii. Fanii emisiunii vor avea ocazia sa le vada pe cele noua vedete difiland incepand cu 8 septembrie, de la ora 22.30. Cel care a facut anuntul a fost chiar Maurice Munteanu pe contul lui de Instagram.

”Bravo, ai stil!” promite unul dintre cele mai incendiare sezoane de pana acum. Pe fani ii asteapta o multime de surprize si de schimbari la masa juratilor. Pana acum, Anda Adam, Nicoleta Nuca, Ruxi, Sensy, Ioana Filimon, Madalina Pamfile și Otniela au fost printre primele care si-au confirmat prezenta, dupa care au urmat Carmen Negoita si Olga Verbitchi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005866 (s)