News Flash:

Perchezitie la Primaria Sacalaz intr-un dosar pentru fals in inscrisuri oficiale

1 Septembrie 2021
502 Vizualizari | 0 Comentarii
Sacalaz

Descinderi ale politistilor de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Timis, miercuri, la Primaria Sacalaz. Oamenii legii au perchezitionat institutia si au ridicat documente intr-un dosar penal deschis pentru mai multe infractiuni, printre care falsul in inscrisuri oficiale.
 
 
Oamenii legii fac cercetari intr-un dosar penal deschis pentru abuz in serviciu, fals in inscrisuri oficiale, fals intelectual si uz de fals. Ancheta este coordonata de un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara.

Politistii au descins miercuri dimineata la sediul Primariei din Sacalaz de unde au ridicat documente. Surse din cadrul anchetei vorbesc despre suspiciuni de fals asupra unor procese verbale ale unor sedinte de consiliu local.

„N-a fost nicio descindere. Au fost doi politisti, au solicitat un dosar de la o sedinta de consiliu local, l-am dat pe proces verbal si atat”, a sustinut Nicu Viorel, primarul din Sacalaz, pentru tion.ro.

Primarul a postat apoi pe pagina de Facebook a Primariei Sacalaz un material video in care tine neaparat sa dezminta faptul ca la sediul institutiei au avut loc perchezitii. Sustine ca ar fi fost „vizitati” de doi politisti care au cerut doua dosare ale unor sedinte de consiliu local din luna decembrie a anului trecut.

„Ce tin neaparat sa precizez este ca in Primaria Sacalaz se lucreaza in mod firesc, normal, nu s-a facut nicio descindere, nu s-au ridicat documente in afara de cele doua dosare”, se contrazice primarul Sacalazului, Nicu Viorel, in declaratia video postata pe pagina de facebook a primariei.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004395 (s)