News Flash:

Containere pentru depozitarea masinilor electrice care au luat foc, in Timisoara si Lugoj

31 August 2021
378 Vizualizari | 0 Comentarii
pompieri

Masuri pentru interventia la incendii izbucnite la masini electrice luate de cei de la ISU Banat. Pentru ca in acele cazuri este posibil ca incendiul sa reizbucneasca pompierii au pregatit doua containere cu apa in care vor depozita masinile pentru 24 de ore.
 
 
Masura a fost luata de pompierii timiseni in conditiile in care masinile electrice sunt prezente in numar tot mai mare in trafic. Salvatorii spun ca astfel de interventii au anumite particularitati.

„Incendiile la autoturismele electrice au un anumit specific, si anume, dupa lichidarea incendiului, autoturismul poate fi tinut sub imersie mai mult timp, deorece exista riscul de reaprindere dupa incendiu.

Prin urmare, la nivelul ISU Timis s-a dispus echiparea a doua containere de transport care pot fi umplute cu apa si in care vor fi lasate autoturismele incendiate timp de 24 ore. Cele doua containere sunt amplasate in Timisoara si Lugoj”, transmit reprezentantii ISU Banat.

Pe langa cele doua containere, pompierii care lucreaza in operativ, de la toate cele 7 subunitati din judet, vor fi instruiti pentru interventia la incendii izbucnite la masini electrice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007793 (s)