News Flash:

Batran de 84 ani, prins la volan fara permis, in Timisoara. Barbatul s-a ales cu dosar penal si nu este singurul in situatia asta

1 Septembrie 2021
515 Vizualizari | 0 Comentarii
Politia

Dosar penal pe numele unui barbat de 84 de ani, la Timisoara. El este cercetat penal dupa ce a fost prins ca a urcat la volan desi nu are permis pentru nicio categorie de vehicule. Nu este singurul depistat astfel.
 
 
Batranul de 84 de ani a fost depistat de politisti marti dimineata, in jurul orei 11, pe bulevardul Revolutiei din 1989 din Timisoara. Se afla la volanul unui autoturism in momentul in care a fost tras pe dreapta pentru control.

„La data de 31 august a.c., in jurul orei 10:48 politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Urbana Timisoara au depistat pe Bulevardul Revolutiei 1989, din municipiu, un barbat de 84 de ani, care ar fi condus un autoturism, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, transmit cei de la IPJ Timis.

In noaptea de marti spre miercuri, politistii din Lugoj aveau si ei sa prinda in trafic un sofer fara permis. Este vorba despre un tanar de 37 de ani, oprit pe strada Ion Creanga, care a urcat la volan desi avea permisul suspendat.

Ambii conducatori auto s-au ales acum cu dosare penale pentru infractiunile comise.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005646 (s)