News Flash:

Intre 1-8 septembrie, incepe etapa de pictare a podului pietonal din Parcul Uzinei. Se cauta voluntari

31 August 2021
405 Vizualizari | 0 Comentarii
pictare pod

Se cauta voluntari pentru a da culoare podului pietonal din Parcul Uzinei. Barele metalice vor fi curatate de rugina, apoi acestea precum si traversele podului se vor vopsi, oferind „o experienta de poveste trecatorilor”.
 

Prin proiectul „Podul de Poveste”, propus de grupul de initiativa „Crosetam povesti si poduri”, se va infrumuseta podul pietonal de peste Bega. Parcul Uzinei este un loc de intalnire pentru pescari, parinti, copii si bunici, dar si sportivi. In acest context, prin proiectul „Podul de Poveste” va fi un spatiu mai colorat si mai „prietenos”.

Prima activitate a avut loc sambata, 24 iulie, iar de atunci participantilor li s-au pregatit si workshopuri de crosetat, fotografie, ukulele, intalniri de autocunoastere, dezvoltare personala, intalniri dedicate miscarii prin dans, meditatie Qigong.

In perioada 1 – 8 septembrie sunt asteptati cat mai multi voluntari pentru pictarea pasarelei si a barelor metalice laterale, „scopul principal fiind coagularea comunitatii in jurul Parcului Uzinei de Apa din Timisoara si implicarea acesteia in activitati creative”, spun organizatorii.

„Daca iti creste inima atunci cand contribui prin activitatea ta la binele comunitatii din care faci parte si daca ai cateva ore pretioase de daruit, vino alaturi de noi! Vom lasa in urma noastra un Pod de Poveste si vom trai impreuna bucuria de a impartasi experienta, culoarea si armonia!”, a spus coordonatoarea proiectului, artista Livia Mateias, in apelul adresat comunitatii.

Echipa proiectului, formata din artisti si oameni creativi din sectorul cultural, se va intalni zilnic, intre 1 – 8 septembrie, in intervalul orar 16 – 20 in Parcul Uzinei, la podul pietonal.

„Cu ajutorul voluntarilor inimosi, barele metalice vor fi curatate de rugina, apoi acestea precum si traversele podului se vor vopsi, oferind la final o experienta de poveste trecatorilor”, spun organizatorii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006738 (s)