News Flash:

Petreceri la volan, stricate de politisti, in Timis. Au fost sanctionati soferi beti, drogati sau fara permis

31 August 2021
427 Vizualizari | 0 Comentarii
politia

Dosare penale pe banda rulanta, vineri si sambata, pe drumurile din Timis. Politistii de la rutiera au depistat in trafic mai multi soferi care au urcat la volan bauti, drogati sau fara permis de conducere.
 
 
Primul dintre soferi a fost prins vineri dimineata, pe bulevardul Vasile Parvan din Timisoara. Are 40 de ani, iar in momentul in care a fost tras pe dreapta mirosea puternic a alcool.

„In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,13 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cel in cauza, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, transmit politistii timiseni.

Al doilea conducator auto a fost depistat tot vineri dimineata, pe drumul ce leaga Timisoara de Lipova. Are 42 de ani si mirosea si el a alcool cand a fost oprit in trafic.

„In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cel in cauza, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, spun politistii.

Vineri dupa-masa, oamenii legii au oprit pentru control un autoturism, pe Drumul Saravale din Sannicolau Mare. La volan era un tanar de 28 de ani care a avut un comportament suspect in momentul in care a fost abordat de oamenii legii.

„In urma testarii cu aparatul drugtest, a rezultat faptul ca tanarul se afla sub influenta substantelor psihoactive. S-a procedat la conducerea acestuia la spital in vederea prelevarii de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substante psihoactive”, transmit oamenii legii.

In noaptea de vineri spre sambata, la Timisoara, politistii au oprit pentru control un sofer in varsta de 30 de ani, pe bulevardul 16 Decembrie. Individul mirosea a alcool si a fost pus sa sufle in etilotest.

„In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cel in cauza, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, spun politistii timiseni.

Sambata, politistii din Lugoj aveau si ei sa descopere un petrecaret la volan. Este vorba despre un barbat de 55 de ani, oprit pentru control pe strada 20 Decembrie.

„In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cel in cauza, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, spun oamenii legii.

Seria dosarelor penale s-a incheiat sambata seara, tot la Lugoj. Un tanar de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a fost oprit si el pentru control. In urma verificarilor, oamenii legii au aflat ca individul nu are permis de conducere.

In tot weekendul, politistii timiseni au constatat 8 infractiuni la regimul circulatiei, au retinut 48 permise de conducere si au retras 12 certificate de inmatriculare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006609 (s)