News Flash:

Cata, ai grija! Ce planuri are sotia lui, Adda? ”Pana la 97 ma recasatoresc!”

30 Iulie 2021
429 Vizualizari | 0 Comentarii
adda catalin

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Adda si Catalin sunt cuplul in care lucrurile merg pe premisa de-a soarecele si pisica. Cei doi s-au lasat descoperiti asa cum sunt ei in cadrul show-ului Asia Express, iar de atunci au primit reactii de toate felurile. Chiar si asa, cei doi se iubesc si au o relatie frumoasă, iar azi implinesc 5 ani de la casatorie.

Adda si Catalin au motive de sarbatoare. Unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi datorita energiei si a tachinarilor implineste azi 5 ani de cand au spus in fata preotului. Cei doi nu au umplut Instagramul cu mesaje siropoase, ba chiar Adda a recunoscut ca mereu reposteaza imaginea si schimba foarte putin mesajul. 

”Inainte sa te cunosc eram atat de hotarata sa nu ma marit niciodata si sa fac copii tarziu. Nu exista ideea de “pentru totdeauna”, nici nu-mi doream asta. Dar acum 7 ani s-a schimbat tot, drept urmare se implinesc 5 ani de “la bine si la rau” , insarcinata fiind, maritandu-ma in slapi cu sclipici ca nu ma mai incapea nimic. Tu ma cunosti cel mai bine. Tu ma stii frumoasa si catastrofal de catastrofa. Perfecta dar si defecta. Tu ma stii la 48 de kg si 85. Tu ma stii calma dar si nebuna pamantului. Ma stii puternica si fricoasa. Ma stii hotarata si vulnerabila. Imi stii toate visurile si toate durerile. Toate bucuriile si toate lacrimile. La fel te stiu si eu, cu totul. Si te iubesc in fiecare zi mai mult. Ne stim la bine, mai ales la rau si n-am plecat nici unul. La multi ani! Pana la 97 ,cam asa, dupaia ma recasatoresc! Pa! ????” i-a transmis Adda sotului ei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005847 (s)