News Flash:

Inca o mamica in showbiz? Cine este vedeta care a fost data de gol chiar de iubitul ei: ”Voi avea unul”

30 Iulie 2021
548 Vizualizari | 0 Comentarii
marisa cristina

In ultima vreme, din ce in ce mai multe vedete de la noi si nu numai aleg sa isi anunte sarcina pe Instagram. In aceasta categorie se inscriu si vedetele secretoase care prefera sa ofere doar cateva indicii pana la marele anunt.

Instagramul a devenit locul de joaca preferat al vedetelor. Aceasta aleg sa isi tina fanii la curent cu tot ceea ce fac, iar perioada de pandemie le-a facut sa foloseasca mai mult ca niciodata aceasta retea sociala. Unele dintre ele petrec atat de mult timp online, incat ajung sa nu mai filtreze informatia si de multe ori dau din casa detalii care ar trebui pastrate doar pentru intimitatea lor.

Cel mai recent astfel de exemplu este cel al lui Liviu Stanciu, iubitul Marisei Paloma, fosta concurenta de la ”Bravo, ai stil!”. Aceasta a avut un schimb de replici pe Instagram cu Vladimir Draghia unde a dat de inteles ca se pregateste sa devina tatic. Marisa a afirmat de foarte multe ori ca isi doreste sa devina mamica tanara si ca nu exclude posibilitatea de a avea chiar doi copii. 

”N-am avut timp si de copii, din pacate. Imi doresc un baiat si o fata (cel putin). Si avem in plan asta, in maxim 2 ani” 

Momentan, Marisa nu a declarat nimic oficial, dar sigur o va face atunci cand va fi cazul, mai ales ca burtica o va da sigur de gol.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005207 (s)