News Flash:

Nicoleta Nuca a luat foc dupa ce un fan i-a spus ca era mult mai frumoasa inainte. ”Nu ma justific in fata ta!”

16 Noiembrie 2021
344 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicoleta Nuca

Nicoleta Nuca a participat anul aceasta la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, dar, din pacate, parcursul ei nu a fost unul prea lung. Nicoleta nu i-a impresionat pe jurati, ba mai mult, era acuzata ca in gale face mereu acelasi lucru. Notele mici, dar si putina sustinere din partea publicului au trimis-o acasa pe artista inainte de jumatatea competitiei.

Au trecut mai bine de opt ani de cand Nicoleta Nuca a venit in Romania. Artista s-a facut remarcata la X Factor, acolo unde a facut parte din echipa lui Stefan Banica Jr. Nicoleta nu a reusit sa plece acasa cu marele premiu, dar macar a castigat de partea ei o comunitate impresionanta de fani. Nicoleta a avut un boom pe plan muzical, apoi nu a mai avut la fel de mult succes ca inainte. Daca a venit pandemia si a dat totul peste cap, artista a decis ca nu are rost sa piarda timpul. Nicoleta a spus ”da” competitiei de stil de la Kanal D, dar nici acolo nu a avut sanse la marele premiu.

Acum, ca are si mai mult timp liber, Nicoleta a decis sa il petreaca alaturi de fanii ei de Instagram. Vedeta a vrut sa stea la povesti cu urmaritorii, doar ca nu toti au avut de spus cuvinte frumoase la adresa ei. Intrebata de catre un fan de ce a apelat la atatea schimbari, Nicoleta Nuca s-a aprins instant si i-a oferit un raspuns kilometric.

„Este corpul meu si fac ce vreau cu el. Nu am facut asa multe schimbari. Schimbarea majora la fata a facut-o rinoplastia, pe care mi-o doream cu multa vreme inainte sa vin in Romania si sa mi-o permit si pe care am facut-o si din motive medicale, nu doar estetice. (...) Se mai schimba trendurile in materie de look, fashion. Mi s-a schimbat total stilul de viata si alimentar de cand am venit aici, am mai pus in ani cateva kilograme in plus din cauza stresului. Nu ma justific in fata ta si a nimanui altcuiva. Nu ti se pare ca sunt frumoasa acum? Nicio problema!”

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006066 (s)