News Flash:

Anamaria Prodan, scandal cu Carmen Harra dupa ce aceasta s-a legat de divortul ei. ”Sa-si vada de locul ei!”

15 Noiembrie 2021
381 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Cine ar fi crezut ca Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul din showbiz-ul de la noi vor ajunge la cearta, cu atat mai mult la un divort. Primele semne au inceput cu cateva luni in urma, dar atunci Anamaria Prodan declara ca Reghe este barbatul ideal si cel mai bun sot.

Inevitabilul s-a produs in familia Reghecampf. Daca acum cateva luni divortul parea doar o speculatie, acum se pare ca lucrurile sunt din ce in ce mai serioase, iar cel care a facut primul pas a fost chiar Reghe. Aceasta a decis sa puna capat oficial relatiei cu Anamaria pentru ca situatia deja s-a complicat, iar iubita lui este insarcinata

Anamaria Prodan s-a saturat sa se discute mereu despre divortul ei de Reghecampf. Impresara vrea sa aiba parte de liniste, astfel incat sa se poata ocupa de adevaratele probleme. Din pacate, dorinta ei nu poate deveni realitate prea curand, caci toata lumea este curioasa de ce se intampla in familia ei.

Asa cum era de asteptat, Carmen Harra nu putea sa lipseasca din aceasta ecuatie. Vedeta si-a facut un obicei din a face declaratii sau din a-si exprima premonitiile referitoare la anumite situatii din showbiz. Harra a luat-o in vizor acum pe Anamaria Prodan, iar situatia este mai tensionata ca niciodata. Fosta partenera a lui Laurentiu Reghecampf nu tolereaza astfel de remarci din partea lui Carmen, mai ales ca aceasta nu cunoaste toate datele problemei. Anamaria este foarte indignata de atitudinea lui Harra si s-a asigurat ca ii trimite un mesaj clar.


”Doamna Harra, atunci cand face asemenea declaratii, ar trebui sa stapaneasca foarte bine subiectul. Sa inteleaga ca nu eu am declarat ca pleaca cu banii de la Craiova. Sau tot ce vorbiti dumneavoastra aici.Eu cred ca fiecare ar trebui sa isi vada de viata lui. Comentariile acestea, daca nu le stapaneste si nu stapaneste subiectul, sa nu le mai faca. Sotul meu are drepturi egale cu mine. Copilul meu, daca scrie ceva sau posteaza, este foarte destept. Intelege la 13 ani tot ce se intampla. Doamna Harra, va tot urmaresc pe toate posturile. Daca cititi doar din ziare, 99% neadevarate, nu aveti cum sa faceti o analiza. Nu vreau sa se mai discute despre divortul Prodan-Reghecampf. Fiecare as vrea sa-si vada de locul lui”, a declarat Anamaria Prodan. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005265 (s)