News Flash:

Adriana Trandafir, umilita de un barbat in Iordania. Actrita a fost la un pas de a face infarct

16 Noiembrie 2021
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
Adriana Trandafir

Adriana Trandafir si fiica ei, Maria Speranta au parasit aseara „Asia Express” in ultima etapa din Iordania. Cele doua nici nu visau sa ajunga atat de departe in competitie, mai ales ca Adriana Trandafir era mult mai in varsta decat restul adversarilor ei. Inainte de a afla culoarea pietrei de la finalul traseului, Adriana si Maria Speranta au intrat la cursa pentru ultima sansa.

Aseara, cursa pentru ultima sansa a fost mai intensa ca niciodata. Stiind ca urmeaza sa primeasca biletele spre Israel, locul unde se va juca finala, toti concurentii au tras din toate puterile sa ajunga pe primele locuri la Irina. Echipele care vor intra in cursa de la Israel pentru 30.000 de euro sunt Emi si Cuza, surorile Buble, familia Natanticu si familia Petre.

La cursa pentru ultima sansa, concurentii au fost nevoiti sa invete sa isi puna keffiyeh iordaniana pe cap in sase moduri diferite. Asta a fost una dintre probele care au enervat-o la culme pe Adriana Trandafir. Dupa mai multe greseli si penalizari, actrita a crezut ca a gasit salvarea intr-un cetatean iordanian. Mama Mariei Speranta s-a pus in genunchi si l-a implorat pe barbat sa o ajute, dar fara succes. Acela a fost momentul in care Adriana Trandafir a clacat si a fost la un pas de a face infarct.


„Ce mai josnica situatie! Eu, o femeie, in genunchi si tinandu-ma de picioarele unui barbat sa rog sa vina pentru a ne ajuta. Pentru mine s-a terminat filmul. Gata, am terminat! Mergem acasa acum! Mi-a ajuns pana peste cap toata umilinta asta.”, a rabifnit Adriana Trandafir. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004927 (s)