News Flash:

Alexandra Stan a vorbit pentru prima data despre divortul de Emanuel. ”E pacat sa pierzi un om”

16 Noiembrie 2021
410 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

In vara, Alexandra Stan s-a afisat pe Instagram direct in rochie de mireasa si i-a suprins pe toti atunci cand a anuntat ca s-a casatorit in secret. Alexandra si Emanuel se cunosteau abia de o luna cand au decis sa isi uneasca destinele si, desi multi le-au spus ca nu vor rezista impreuna, cei doi au decis sa ignore astfel de afirmatii. Acum, se pare ca inevitabilul s-a produs, iar artista a ajuns sa vorbeasca deja de divort.

Alexandra Stan nu trece prin cea mai buna perioada a sa. La doar trei luni de la casatorie, artista s-a despartit de alesul inimii ei. Zvonuri legate de acest subiect au existat si in trecut, doar ca acum confirmarea a venit chiar din partea ei. Invitata in cadrul unei emisiuni, artista nu a putut sa evite subiectul despartirii, mai ales ca acesta este pe buzele tuturor.

Artista a declarat ca a ramas in relatii bune cu fostul sot, pastreaza legatura si regreta ca s-a ajuns aici. Acestia au divortat la fel de discret precum s-au si casatorit, iar incheierea mariajului a avut loc la notar. Cantareata a marturisit in cadrul unei emisiuni in ce relatii a ramas cu cel care i-a fost sot.

”Vorbim! E un om pe care il respect. La orice ora m-ar suna si ar avea nevoie de mine, o sa fiu acolo. Eu cand iubesc chiar iubesc. Cand ne-am despartit i-am zis ca o sa ajunga in presa. Ne-a fost greu sa divortam sa nu se auda. Am stabilit impreuna niste chestii. Ne-am multumit: «Bai, multumesc, ai fost prima mea sotie!». Ne-am casatorit la manastire, o poveste frumoasa. E pacat sa pierzi un om doar pentru ca nu a fost sa fie”, a spus Alexandra Stan intr-o emisiune TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004321 (s)