News Flash:

Cine a facut credit in locul lui Dani pentru ca acesta sa aiba propria casa in Corbeanca? ”El mi-a negociat casa”

15 Noiembrie 2021
789 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Otil

Dani Otil si-a vazut una dintre cele mai mari dorinte devenite realitate. Aceasta a visat mult timp sa ajunga din nou intr-un podcast, asa ca Speak i-a indeplinit dorinta. Cei doi au vorbit mai mult de o ora, iar podcastul este unul dintre cele mai bune din seria realizata de Speak. 

Dani este una dintre persoanele de televiziune care au mereu ceva de spus.Prezentatorul a vorbit despre relatia cu Mihaela Radulescu, despre perioada in care era un crai, dar si despre consumerismul din online. Dani a recunoscut ca nu este adeptul social media, dar ii recunoaste puterea. Sotul Gabrielei Prisacariu este de parere ca oamenii sunt mult mai superficiali acum si ca nu se exprima niciodata sincer in online. Vedeta de la Antena 1 a mai declarat si ca este extrem de deranjat de etichetele pe care oamenii si le atribuie fara sa transmita ceva.

Dani a ajusna cum sa aiba o super casa in Corbeanca, unul dintre cartierele de lux ale Capitalei. Dani nu a visat niciodata la asta. El isi stransese bani pentru un avion, dar altcineva a trasat liniile pentru el.

„Mi-am luat casa de gura lui Razvan. El a gasit un duplex si nu a vrut sa se mute cine stie ce panarama acolo. Era proaspat casatorit. Cred ca i-a spus sotia: «Ne mutam, dar…». Asa ca el mi-a negociat casa. A scazut la pret aproape 25.000 de euro din suma initiala. Pretul este de apartament la casa mea. Nu stau in mega cartier. (…) Ne-am luat doua case lipite, pentru ca eu aveam bani sa-mi iau un avion”, a povestit Dani Otil, in podcast-ul lui Speak.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004962 (s)