News Flash:

Cu cine se iubeste Denise Rifai, prezentatoarea de la Kanal D? ”Este foarte destept, are raspuns la toate intrebarile”

15 Noiembrie 2021
1611 Vizualizari | 0 Comentarii
Denise Rifai

Denise Rifai este cunoscuta ca fiind acea prezentatoare serioasa care ii face praf pe invitati cu o serie de 40 de intrebari. Denise este o perfectionista, dar asta nu inseamna ca nu are si ea punctele ei slabe. Mai mult, in viata personala, Denise se implica 100% si cauta ca partenerul ei sa aiba o serie de calitati.

Denise este o persoana extrem de responsabila, documentata si perfectionista in tot ceea ce face. Chiar daca a terminat ASE-ul, pasiunea ei a fost dintotdeauna jurnalismul. Denise a recunoscut mai demult, in cadrul unui podcast ca inca de mica tindea sa fie cea mai buna in tot ceea ce face. De la premianta clasei, pana la jurnalista dura care adreseaza intrebari fara scapare, a mai fost un singur pas.
 

Denise Rifai a muncit din greu pentru tot ceea ce a reusit azi si nu are ce sa-si reproseze. Toate experientele, mai bune sau mai rele, au contribuit la persoana care este astazi. Pe plan personal, Denise Rifai a avut parte si de dezamagiri in dragoste, dar a stiut sa priveasca mereu partea plina a paharului. Prezentatoarea nu isi doreste ca toata lumea sa stie cine este partenerul ei, dar l-a descris astfel incat fanii ei sa isi dea seama ce fel de barbat are langa ea.


”Exista un barbat in viata mea, trebuie sa existe. Iubesc, da! Am suferit in dragoste. Am tinut viata mea departe de ochii lumii. Viata mea e ca oricarui alt om, cu bune, cu rele, cu de toate. Am nevoie de iubire. Mi-ar placea sa se aseze zona asta din viata mea. Eu cred in destin si cum trebuie sa fie asezate lucrurile de la Dumnezeu. Le multumesc tuturor celor care au trecut prin viata mea, fiecare a avut rolul si rostul lui. Exista cineva pe care l-am iubit tare mult, exista un el. Este foarte destept, are raspuns la toate intrebarile mele. Trebuie sa fie perfect, inteligent, sa aiba raspunsuri acolo unde ale mele nu mai exista”. a declarat Denise Rifai pentru Viva!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007271 (s)