News Flash:

Cine este noua concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” Fanii s-au speriat cand au vazut-o fara machiaj

16 Noiembrie 2021
572 Vizualizari | 0 Comentarii
Bravo ai stil

Bravo, ai stil! incepe sa devina din ce in ce mai dura cu vedete. Arena stilului este mai aprinsa ca niciodata, iar juratii nu mai au de gand sa tolereze orice tinuta. Pretentiile au devenit din ce in ce mai mari, iar cine nu se adapteaza, paraseste show-ul.

”Bravo, ai stil! Celebrities” se transforma din ce in ce mai mult din show de fashion in show de barfe si scandaluri. Daca pana acum topul certurilor era condus de Anda Adam, Viviana Sposub si Rux, de data asta, atentia s-a mutat asupra Ioanei Filimon si a Madalinei Pamfile. Din pacate, aciditatea replicilor si apetenta pentru scandal au facut ca Ioana Filimon sa fie data afara de catre producatorii de la Kanal D. 

De data asta, Ioana Filimon a cedat locul ei unei alte vedete care a fost prezenta intr-un alt format de la Kanal D. Este vorba despre nimeni alta decat Mellina, artista care a luptat din greu la ”Survivor”. Vedeta va intra cu drepturi depline la ”Bravo, ai stil! Celebrities” si este posibil sa preia si numarul de stelute al Ioanei. 

"Mi-am dorit sa intru in competitia tocmai pentru ca este o provocare, ceva cu totul nou pentru mine. Referitor la ceea de ma caracterizeaza ca stil, nu am pus niciodata pret pe accesorizarea hainelor, in general nu mi-am cheltuit banii pe haine, pentru ca prefer sa ii cheltui pe experiente si sunt, cumva, in minus, in aceasta zona a modei. Am venit la emisiuneca sa invat, sa evoluez. Doresc sa si sa bucur oamenii de acasa", a declarat Mellina, noua concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities".

 

sursa foto: click.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006124 (s)