News Flash:

Sunt sau nu impreuna Mario Fresh si Mira? Adevarul l-a spus chiar artista. ”Se spune ca timpul vindeca tot”

16 Noiembrie 2021
420 Vizualizari | 0 Comentarii
Mira

Mira si Mario Fresh si-au uimit fanii atunci cand au postat o imagine in care se sarutau. Fanii s-au grabit sa ii cupleze, mai ales ca amandoi sunt singuri. Cel putin, Mira a afirmat ca nu mai este impreuna cu Andrei Ivan, iar la Mario Fresh, situatia cu Alexia Eram este incerta.


Dupa mai bine de 24 de ore in care s-au jucat cu rabdarea fanilor, Mira si Mario Fresh au elucidat misterul pozei in care se sarutau. Se pare ca este departe de ei gandul de a forma un cuplu si ca intreaga miscare din online a fost doar o strategie de marketing. Mira si Mario Fresh au lansat o piesa impreuna, piesa care trebuia sa apara inca din vara.

”Va pregatim o piesa foarte frumoasa pe care o sa o lansam curand si se numeste ”Deziubeste-ma”. Sunt foarte fericita ca facem piesa asta impreuna pentru ca sunt mare fana a lui. Il consider un baiat foarte, foarte talentat si toata lumea ne zicea: nu faceti o piesa impreuna? Si am zis: hai s-o facem daca tot cer oamenii chestia asta, am zis sa le indeplinim dorinta.”, spunea Mira in vara.

Chiar daca nu formeaza un cuplu, fanii s-au grabit sa spuna ca cei doi s-ar potrivi super mult, mai ales ca amandoi fac parte din industria muzicala. Mira este burlacita de cateva luni, iar Mario inca evita sa discute despre relatia pe care o are in prezent cu fiica Andreei Esca. Cei doi nu mai sunt vazuti la fel de mult impreuna, iar asta i-a pus pe fani pe ganduri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004853 (s)