News Flash:

”Survivor” s-a mutat la PRO TV. Cine sunt primele nume vehiculate ca vor intra in competitie?

16 Noiembrie 2021
507 Vizualizari | 0 Comentarii
Survivor

Fara doar si poate, Survivor este una dintre cele mai urmarite competitii de la noi. Show-ul din Dominicana a adunat mereu in fata televizorului milioane de telespectatori, iar acum astfel de cifre nu sunt deloc de neglijat, producatorii iau in calcul pregatirea unui nou sezon. De data asta, schimbarile vor fi unele majore, atat in randul concurentilor si al prezentatorului, cat si in randul productiei.

O emisiune precum Survivor nu este deloc de neglijat, iar cei din Kanal D stiu foarte bine asta, doar ca lucrurile se pot schimba de la o secunda la alta. Daca pana acum Kanal D era recunoscut datorita Survivor, in viitor lucrurile vor sta diferit, caci show-ul s-a mutat deja pe PRO TV. 

Potrivit click.ro, se vehiculeaza nume sonore printre concurenti, cum ar fi Adrian Nartea, actorul care tocmai a terminat filmarile pentru serialul „Vlad”, sau Otilia Bilionera si Marian Dragulescu, care au mai participat si la alte reality-show-uri, cum ar fi „Ferma Vedetelor” sau „Asia Express”. In mai putin de doua luni se vor anunta numele celor care vor participa la reality-show-ul ce va fi prezentat de Daniel Pavel, la Pro TV.

Toamna aceasta, Daniel Pavel a primit un premiu important in cariera sa mediatica si a tinut sa le multumeasca  tuturor celor care l-au sustinut inca de la inceput.

„Multumesc acestei ocazii extraordinare! Suntem intr-un cadru care aminteste un pic, ma uit la Roxana si la Raluca (n.r – Roxana Nemes si Raluca Dumitru, foste concurente la Survivor Romania). Am putea face niste trasee aici. Dragilor, urmeaza o serie de multumiri!

Acest premiu este un premiu colectiv, o alchimie a telespectatorilor, a voastra, a celor care v-ati uitat, ne-ati urmarit, cel mai intens si iubit reality din Romania. Indrept multumirea catre Faimosi si Razboinici, ei au facut show, ei au rezistat.

Survivor este o poveste despre supravietuire. Frumusetile pe care le aveti aici, avem o mostra in cele doua fete amintite. Acolo, in noroiul dominican, sub praf, sub soare, este o poveste care a forjat eroi ai timpurilor moderne. Despre asta este Survivor!

Nu in ultimul rand, cum a spus un mare filozof american, Snopp Doggy Dogg, as vrea sa imi multumesc mie. As vrea sa imi multumesc mie pentru ca am supravietuit.”, a declarat Daniel Pavel emotionat, pe scena.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005487 (s)