News Flash:

Theo Rose, probleme de sanatate dupa ce a avut Covid. ”Sunt inflamati plamanii”

16 Noiembrie 2021
446 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose

In luna septembrie, Theo Rose isi anunta fanii ca a fost diganosticata cu Covid si ca, la acel moment, a avut si ceva probleme cu vocea. Chiar daca au trecut saptamani bune de la infectare, Theo isi face griji pentru sanatatea ei, mai ales ca, de cateva zile, tuseste destul de grav.

La inceputul toamnei, Theo a racit foarte tare si a fost nevoita sa faca o pauza vocala de cateva zile, a luat pastile si a facut aerosoli. Este fericita ca a putut merge la ultima cantare pe care o avea, chiar daca nu se simtea deloc bine. Mai mult de atat, Theo Rose s-a testat de mai multe ori pentru COVID-19, pentru a fi sigura ca este in afara oricarui pericol, doar ca se pare ca nu a scapat.

”Oameni buni, zilele trecute nu m-am simtit prea bine. Am simtit ca ma ia o raceala, drept urmare am stat acasa, cu scopul de a face o pauza vocala pentru a putea onora cantarile de saptamana asta.”, spunea Theo Rose pe Instagram.

Acum, artista a mers la un control medical pentru a se asigura ca este in afara oricarui periculor. Tusea puternica a speriat-o pe Theo si s-a gandit la tot ce este mai rau.

 „N-am nimic la plamani. Am fost sa-mi fac o radiografie ca m-am speriat ca am tusit ieri de cateva ori si m-a durut in piept si am zis gata cancer, ce o fi asta. Mi-am facut o programare si am facut radiografia si n-am nimic. Sunt putin inflamati plamanii ca am avut COVID recent, evident.”, a declarat Theo Rose pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006249 (s)