News Flash:

Nicole Cherry le-a povestit fanilor cum a aflat ca este insarcinata. ”Am fost putin derutata”

25 August 2021
581 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry mai are putin si va deveni mamica cu acte-n regula. Artista se apropie cu pasi repezi de momentul in care isi va putea strange fetita in brate, dar pana atunci, profita de timpul liber pentru a raspunde la toate curiozitatile fanilor.

Nicole Cherry si fanii ei au o relatie foarte speciala. Artista si-a facut un obicei din a postat pe Instagram sesiuni de intrebari si raspunsuri, iar fanii sunt foarte interactive. Urmaritorii lui Cherry nu se feresc sa o intrebe pe aceasta fel de fel de chestii, mai ales ca stiu ca artista este sincera si asumata si raspunde chiar si la cele mai incomode intrebari. De data asta, Nicole nu s-a ferit sa le povesteasca urmaritorilor cu lux de amanunte cum a aflat ca este insarcinata. 

”Eu ma simt pregatita, adica mi-am dorit foarte tare sa fiu mama tanara, se pare c-am si reusit si cred c-o sa fac fata, nu mi-e frica de absolut nimic si din contra, abia astept. Banuiam, inca nu-mi intarziase menstruatia, practic am facut testul in prima zi in care trebuia sa-mi vina menstruatia, a iesit cea de-a doua liniuta foarte stearsa si am fost putin derutata, dar mi s-a confirmat ca este”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006471 (s)