News Flash:

Andra, facuta cu ou si cu otet din cauza aspectului fizic. ”Arati precum o matusica”

25 August 2021
539 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra

Andra a implinit recent 35 de ani si poate spune ca are tot ce isi doreste: o cariera, o familie frumoasa si milioane de fani care ii fredoneaza piesele vers cu vers. Chiar daca este una dintre cele mai urmarite artiste din online-ul de la noi, asta nu inseamna ca printre fani nu se strecoara si hateri care au grija sa o critice pe artista cu fiecare ocazie.

Pandemia si-a pus amprenta asupra tuturor intr-un fel sau altul. Victima efectelor pandemiei a fost si Andra care dupa ce nu a mai avut activitate si a inceput sa stea mai mult pe acasa a pus cateva kilograme pe ea. Sotia lui Maruta a recunoscut ca in timpul pandemiei a petrecut mult timp alaturi de copii si a incercat sa le satisfaca toate poftele, inclusiv cele culinare. Andra a stat mult timp in bucatarie si, ca orice bucatar care se satura gustand, dupa cateva luni de sedentarism profesional, artista s-a trezit cu cateva kilograme in plus.

Fanii nu rateaza nicio ocazia pentru a o complimenta pentru vocea ei senzationala, dar nici cei mai rautaciosi nu stau degeaba. La una dintre cele mai recente postari, cineva nu s-a putut abtine si a vrut sa ii transmita Andrei parerea sa despre aspectul ei fizic. ”Andra, te-ai ingrasat prea tare. Arati precum o matusica”

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006450 (s)