News Flash:

Larisa Udila, primele declaratii dupa ce a trecut prin clipe de groaza la nastere. ”Parca imi cadea burta pe jos”

25 August 2021
382 Vizualizari | 0 Comentarii
Larisa Udila

Larisa Udila a devenit recent mamica, iar experienta nasterii nu a fost deloc una usoara pentru ea. Vedeta Kanal D si-a dorit mult timp sa nasca natural, dar din cauza unor complicatii, a fost nevoita sa recurga la cezariana.

Larisa Udila a aflat pe propria piele ca nu este deloc usor sa fii mamica, mai ales dupa ce nasterea nu a decurs deloc asa cum si-a imaginat. Pe cat de fericita si de euforica a fost atunci cand a aflat ca este insarcinata, pe atat de speriata si de panicata a fost dupa ce si-a strans copilul in brate. Larisa le-a povestit pe franturi fanilor de pe Instagram ca nu se astepta sa fie atat de dificil sa fii mama si ca ii este destul de greu sa se acomodeze ca nu va mai fi Larisa, ci Larisa mamica.

”In prima zi credeam ca nu ma voi recupera niciodata. A fost un sentiment foarte ciudat...parca imi cadea burta pe jos. A treia zi, m-am externat si am stat toata ziua in picioare. Consider ca m-am recuperat extrem de repede. n perioada asta incerc sa stau cat mai mult cu bebe, este foarte important atat pentru el, cat si pentru mine. Din septembrie imi reiau activitatea si voi povesti totul despre aceasta perioada”, a spus Larisa pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005713 (s)