News Flash:

Edward Sanda le da peste nas celor care i-au criticat nunta. ”Nu tinem cont de ceea ce au tinut altii!”

25 August 2021
436 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra Edward

Edward Sanda si Cleopatra Stratan si-au vazut visul devenind realitate. Cei doi s-au casatorit recent, iar tot evenimentul a fost fix asa cum l-au planificat. Dupa ce au postat primele imagini in online, indragostiti au primit un multime de critici de la persoane care s-au legat de tinutele lor si de faptul ca au renuntat la traditii. 

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au fost unul dintre cele mai asumate cupluri si au recunoscut de la bun inceput ca nunta lor va fi una memorabila si ca nu va respecta nicio traditie. ”Nunta noastra va fi una buna si simpla. Nici macar nasi nu avem. (...) Noi nu o sa facem nicio traditie. Am renuntat la gaina si la furatul miresei de la inceput. Vrem sa facem din acest eveniment o petrecere memorabila.” spunea Cleopatra la o emisiune tv inainte de marele eveniment.

Acum, dupa ce a avut loc nunta, s-au gasit cativa carcotasi care sa ii critice pe cei doi, fie pentru hainele pe care le-au purtat, fie din cauza ca nu au respectat traditiile. Satul de astfel de reactii, Edward a postat un mesaj pe Instagram in speranta ca ii va lamuri pe toti. ”Da! Se poate si fara nasi! Da! Se poate si in adidasi in loc de pantofi! Da! Se poate sa fie si mai simplu! Da! Se poate sa fie asa cum vrei tu si nu cum vor altii! Renuntati va rog la preconceptii invechite care nu mai fac parte din secolul asta! Se poate sa iubesti, sa te casatoresti si sa traiesti fericit si daca nu faci 1000000 de traditii si obiceiuri ca „asa se face”! E alegerea noastra sa nu tinem cont de ceea ce au tinut altii.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006883 (s)