News Flash:

Una dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood a fost testata pozitiv cu tulpina Delta, dupa ce s-a vaccinat

25 August 2021
408 Vizualizari | 0 Comentarii
Hilaty Duff

Industria cinematografica de peste hotare a avut de suferit din cauza pandemiei si tocmai cand credeau ca lucrurile revin la normal, se pare ca virusul Covid face din nou ravagii in randul vedetelor.

Situatia actuala si relaxarea partiala a masurile impuse de Covid i-a convins pe multi producatori sa se intoarca pe platourile de filmare. Se respecta in continuare regulile impuse de pandemie, iar actorii sunt vaccinati si testati frecvent. Chiar si asa, una dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood are Covid si nu se astepta la asta.

Hilary Duff, cunoscuta pentru rolul lui Lizzie Mc Guire s-a confesat in fata fanilor de pe Instagram si a recunoscut ca are Covid, desi nu se astepta la asta, avand in vedere ca s-a si vaccinat. Hilary a fost testata pozitiv cu noul tulpina a virusului, Delta fix cand a inceput filmarile la noul serial ”How I met your father”. Hilary le-a povestit celor care o urmaresc ce simptome are si a recunoscut ca nu se simte prea bine. ”Aceasta tulpina Delta este foarte rea. Simptome: mari dureri de cap. Nu am gust si nici miros. Am nasul infundat si simt ca am creierul in ceata”, a spus actrita pe Insta stories.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005730 (s)