News Flash:

Mario Fresh a uitat-o pe Alexia Eram. Cu cine a inlocuit-o artistul pe fiica Andreei Esca?

24 August 2021
761 Vizualizari | 0 Comentarii
Mario Fresh

Mario Fresh si Alexia Eram si-au spus adio si chiar daca nu au declarat nimic cu privirie la relatia dintre ei, cei doi nu s-au mai afisat din luna mai impreuna si nu ar fi avut motiv sa faca asta daca nu s-ar fi intamplat ceva intre ei. In timp ce Alexia este ocupata cu organizarea zilei de nastere, Mario Fresh a batut palma cu Antena ` pentru show-ul ”Splash! Vedete la apa” si tot acolo se pare ca si-a intalnit si noua iubita.

Mario Fresh este singur si fara obligatii si este unul dintre cei mai ravniti burlaci de la noi. Acum, ca nu mai este impreuna cu fiica Andreei Esca, Mario este curtat de zeci de domnisoare, dar se pare ca aceasta nu se grabeste sa le raspunda tuturor. Mario a fost prins in ultima vreme cu antrenamentele de la ”Splash! Vedete la apa” si se pare ca a imbinat utilul cu placutul. Se pare ca la antrenamente, Mario si-a gasit viitoare iubita, pe frumoasa Chelsea. Chiar daca Chelsea a declarat ca intre cei doi exista o frumoasa relatie de prietenie, gesturile si apropierile dintre cei doi demonstreaza altceva.

”Faptul ca datorita lui am ajuns sa indur una din cele mai mari frici m-a legat de el. Ne-a legat o conexiune de amicitie. Inainte sa il cunosc pe Mario, nu aveam absolut nicio imagine cum ar putea sa fie ca om. Mereu este diferenta intre aparenta si esenta. Mario chiar m-a motivat mult”, a spus Chelsea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005160 (s)