News Flash:

Nicole Cherry mai are putin pana cand va naste, dar se distreaza in club. ”Imi traiesc viata asa cum o faceam inainte!”

23 August 2021
542 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry este una dintre norocoasele care vor deveni mamici pentru prima data anul acesta. Sarcina este speciala pentru artista, mai ales ca fetita ei se va naste in apropierea zilei ei de nastere si va fi cel mai frumos cadou pe care il putea primi.

Nicole Cherry poate spune ca sarcina nu i-a dat deloc batai de cap. Vedeta a declarat de multe ori ca nu a avut nicio pofta ciudata si ca pana acum a facut fix ce obisnuia sa faca si inainte de a ramane insarcinata. In weekend, toate numele mari din showbizul de la noi au fost sa-l vada pe rapperul international Tyga, iar Nicole nu a lipsit. Artista a fost insotita de iubitul ei, Florin Popa, cel cu care are o relatie de peste 3 ani. Nicole a postat pe Instagram diferite filmulete din club, iar fanii nu s-au putut abtine sa nu comenteze despre faptul ca este insarcinata si petrece pana in zori in club.

Pentru toate astea, Nicole a avut un raspuns, care spera ca i-a lamurit pe carcotasi.”Nu mi-este teama sa dansez. Ma simt foarte bine, medicul nu mi-a interzis absolut nimic. Mi-a zis sa-mi traiesc viata asa cum o faceam si inainte, bineinteles cu mai multa grija. Ma odihnesc cand trebuie, daca simt nevoia sa stau jos, stau, ma hidratez si totul e corescpunzator. Sunt o norocoasa, sunt una dintre mamicile care se bucura de o sarcina normala, fara niciun fel de problema. Primeste deja foarte multe si ne descurcam cu ce avem momentan. Bineinteles ca ultimele pregatiri o sa fie cele mai importante si atunci vom vedea exact ce mai arenevoie bebelusa”, a spus Nicole pentru Antena Stars.


antena stars
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005991 (s)