News Flash:

Cristina Ich, clipe de panica in aeroport. Influencera a fost injurata de un barbat de 60 de ani

23 August 2021
565 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Ich

Cristina Ich este una dintre cele mai urmarite prezente din online-ul de la noi si chiar daca multi o critica si nu sunt de acord cu ceea ce face bruneta, cifrele demonstreaza exact contrariul. Influencera a trecut prin momente de groaza in aeroport si nu se astepta sa fie injurata de un barbat de 60 de ani.

Cristina are agenda plina de campanii si de shooting-uri, iar asta o face sa fie mereu pe graba. Asta s-a intamplat si in dimineata asta, cand bruneta era pe punctul de a pierde avionul. Ich s-a bazat pe amabilitatea oamenilor de a o lasa sa treaca in fata cozii ca sa nu piarda avionul, dar realitatea a fost cu totul si cu totul alta. Un barbat de 60 de ani nu a vrut sa renunte la rand si nici nu a avut de gand sa o lase pe Cristina sa treaca in fata lui. Barbatul si-a pierdut cumpatut si a inceput sa o injure pe Ich de fata cu toata lumea din aeroport.

”Am ajuns in ultima secunda la poarta. Nu va puteti imagina cam cati nervi am. Imi vine sa plang de nervi. Daca nu ne-a injurat, pe mine si pe o doamna pe care am ajutat-o, un om in toata firea, cred ca avea in jur de 60 de ani ... Din ”tupeistele dra*u” nu ne-a scos ... nu vreti sa stiti ce ne-a facut. Oameni mai rai ca astia eu nu am vazut”, a povestit Ich cu lacrimi in ochi pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006186 (s)