News Flash:

Adela Popescu, pregatiri intense pentru botezul lui Adrian. ”Stim locatia, dar nu stim tinutele”

23 August 2021
499 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela Popescu

Adela Popescu experimenteaza de ceva timp viata de mamica a trei copii si nu este deloc usor. Vedeta are un ajutor de nadajde in sotul ei, Radu Valcan, iar asta a ajutat-o foarte mult pentru a avea timp sa organizeze botezul celui mic.

Adela Popescu este precauta si vrea ca botezul lui Adrian, fiul ei cel mic, sa aiba loc pana nu vor reveni masurile dure. Vedeta a pus la punct aproape toate detaliile si evenimentul va fi sigur unul intim si cu bun-gust, asa cum si-a obisnuit fanii si pana acum. Adela este mama a trei copii, iar in timp ce unele femei ar putea fi speriate de aceasta idee, Adela pare ca se descurca de minune.

Adela a stat si s-a gandit bine, iar botezul nu va fi unul obisnuit si nici nu va fi un eveniment cu mare fast. Vedeta are de gand sa ii sune pe cei care ii vor fir alaturi in ziua cea mare, mai ales ca lista nu este atat de lunga. Momentan, proaspata mamica nu a declarat nimic oficial cu privire la data, asa ca fanii vor mai avea de asteptat. ”Ne pregătim de botez. Știm locația, știm florile, știm ziua, știm biserica. Nu știm ținutele, nu știm orele. După ce punem la punct chiar toate detaliile vor afla și invitații că sunt invitați. Vreau să facem o invitație oficială. O vom trimite pe WhatsApp și vom și suna că nu suntem așa de mulți”, a spus Adela.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005203 (s)