News Flash:

Antonia a divortat de fostul sot, Vicenzo Castellano si au stabit cum o vor creste pe Maya. ”Lucruri absolut normale”

23 August 2021
712 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Acum 7 ani, Antonia punea capat mariajului cu Vicenzo Castellano. Divortul artistei nu a fost unul deloc usor, Antonia fiind numita de multe ori artista cu cel mai lung divort din showbizz. Asteptarea a meritat pentru ca acum artista a reusit sa puna capat si in acte mariajului cu tatal Mayei. Chiar daca pandemia nu i-a permis sa fie mereu aproape de micuta ei, Antonia a vorbit zilnic cu Maya si de fiecare data cand a avut ocazia a vizitat-o.

Antonia si Vincenzo sunt liberi sa mearga fiecare pe drumul lui, iar artista a facut deja primul pas si i-a spus da lui Alex Velea. Antonia s-a logodit cu Alex dupa o relatie de 8 ani, iar momentul a fost unul special si a fost surprins in cadrul primului lor podcast. Acum, dupa ce a divort oficial de Vicenzo, Antonia a stabilit cu acesta cum vor proceda cu cresterea Mayei, fiica pe care acestia au o impreuna. Nu a fost deloc usor de decis, mai ales ca Maya a crescut pana acum in Italia. 

””Am stabilit sa petreaca timp si la mine in Romania, cu noi. Lucruri absolut normale. Nu am lipsit de la nicio aniversare din viata ei, mai putin de la cea de anul trecut, unde nu am putut ajunge din cauza unor complicatii impuse de pandemie, si a fost unul dintre momentele extrem de grele, in care am suferit enorm. De regula, isi face ziua de nastere in Italia, asa ca, si anul acesta, voi fi acolo alaturi de ea” a spus Antonia pentru Viva.ro


viva ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004459 (s)