News Flash:

Lidia Buble este mai fericita ca niciodata. Artista se distreaza de minune in Ibiza alaturi de iubitul ei

23 August 2021
514 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble stie ce vrea de la viata, iar dupa ce a incheiat capitolul Razvan Simion, artista pare ca este mai linistita ca niciodata. Lidia a decis ca i-ar prii cel mai bin eo vacanta, asa ca a pus degetul pe harta si a ales Ibiza.

Lidia Buble este o mare fana a limbii spaniole si a peisajelor exotice, asa ca dupa ce s-a intors din Asia Express a decis sa isi reincarce bateriile in Ibiza. Artista nu a plecat singura, ci alaturi de iubitul ei misterios. Dupa relatia foarte expusa in media pe care a avut-o cu Razvan, Lidia a decis ca este cel mai bine ca de data asta sa pastreze totul pentru ea. Artista a postat cateva imagini din vacanta si trebuie sa recunoastem ca iubitul ei se pricepe de minune la facut poze.

”Stiu ca toata lumea asteapta cu sufletul la gura sa va povestesc despre aventura mea in Asia Express. Tot ce pot sa va spun este ca a fost cea mai frumoasa experienta a vietii mele si efectiv as repeta-o oricand. Prea multe nu vreau sa va dezvalui pentru ca vreau sa vedeti la televizor tot ce s-a intamplat. Ar fi si pacat sa stric toata bucuria asta. Tot ce pot sa va spun este ca trebuie neaparat sa urmariti sezonul asta. O sa va distrati si o sa savurati din plin fiecare moment. O sa fie pentru prima data cand o sa aveti ocazia sa exact asa cum sunt eu, dincolo de televizor, dincolo de camera video, dincolo de piesele pe care le lansez in fiecare an.”, a declarat Lidia despre experienta Asia Express.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004826 (s)