News Flash:

Mai este putin pana cand va incepe Asia Express, dar fanii cred ca au aflat deja cine castiga

23 August 2021
511 Vizualizari | 0 Comentarii
Asia Express

Fara doar si poate, Asia Express este unul dintre cele mai asteptate show-uri ale toamnei. Fanii sunt nerabdatori sa vada parcursul celor noua echipe pe Drumul Imparatilor, dar pe TikTok deja circula zvonuri conform carora se stie cine a castigat acest sezon.

Inca putin si fanii vor pleca pe Drumul Imparatilor alaturi de vedetelor lor preferate. Unul dintre cele mai tari show-uri marca Antena1 va avea premiera in toamna asta, iar echipele sunt mai interesante ca niciodata. Cuza si Emi, Lidia Buble si sora ei, Mihai Petre si sotia, dar si altii au pornit acum cateva luni in aventura vietii lor si nu a fost deloc usor sa faca fata provocarilor timp de doua luni.

Vedetele nu au dat deloc din casa, singurul lucru pe care l-au declarat fiind acela ca este o competitie grea, dar frumoasa si ca cei mai puternici ajung sa castige. Ca in fiecare an, presupunerile sunt multe, iar sezonul acesta nu face nici el exceptie. Fanii cred ca pe Wikipedia s-a strecurat deja un indiciu cu privire la echipa castigatoare, iar TikTok-ul este plin de astfel de videoclipuri.

Daca Emi si Cuza sunt cei care au venit cu trofeul acasa, ramane de vazut in toamna.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006961 (s)