News Flash:

Antonia si Alex Velea, certati de fanii de pe Youtube. ”Sa va fie rusine la amandoi cum v-ati comportat cu acea fata!”

23 August 2021
538 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia Alex Velea

Antonia si Alex Velea inca sunt in atentia fanilor din cauza episodului in care Francesca ii acuza de comportament nepotrivit si de hartuire verbala in club. Din cauza faptului ca cei doi nu s-au aparat in niciun fel pana acum, fanii au inceput sa creada din ce in ce mai mult ca acele acuzatii sunt reale.

Antonia si Alex Velea nu se mai bucura de aceeasi admiratie din partea fanilor si toate astea din cauza scandalului in care Francesca, o tanara din Bucuresti ii acuza ca au hartuit-o verbal intr-un club, fara motiv. Cuplul nu a raspuns pana acum acuzatiilor, doar Antonia a declarat ca va apela la calea judecatoreasca pe a rezolva situatia. ”Am preferat sa nu comentam nimic pe baza acestui subiect si sa ne concentram pe proiectele noastre si sa ne protejam familia de aceasta situatie, insa, din pacate, pentru ca bullying-ul indreptat catre noi prin mesaje, comentarii si postari este din ce in ce mai agresiv, vom actiona in instanta aceste persoane pentru a putea face dreptate si pentru a lamuri aceasta situatie care a dus la un val de ura si de jigniri nemeritate.”

Recent, Alex Velea a postat primul vlog pe canalul nou de Youtube in care le prezinta fanilor cum arata o zi obisnuita din viata lor. Fanii nu au reactionat asa cum se asteptau Velea si Antonia si nu au stat prea mult pe ganduri atunci cand a venit vorba de a-i trage la raspundere pe cei doi. ””O zi aproape obisnuita din viata noastra mai putin cand sunteti falsi”, ”Raspundeti acuzatiilor, ar fi frumos pentru urmaritorii vostri, sunt acuzatii grave”, ”Ce marionete”, ”Sa va fie rusine la amandoi cum v-ati comportat cu aceea fata! Antonia, m-ai dezamagit. De la Velea ma asteptam”, au fost doar cateva dintre reactiile fanilor. au fost doar cateva dintre reactiile de pe Youtube.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013906 (s)