News Flash:

Cleopatra si Edward Sanda s-au cununat religios la Chisinau. ”Sa ne binecuvanteze Dumnezeu si sa ne calauzeasca dragostea”

23 August 2021
391 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra Edward

Cleopatra si Edward au devenit o familie, iar emotiile sunt mai mari ca niciodata. Fata lui Paves Stratan a spus ”da!” acum doua saptamani intr-un cadru de vis, asa cum si l-a imaginat. Cei doi au vorbit de multe ori despre marele eveniment, cum ar trebui sa arate si la ce traditii renunta. Indragostitii au respectat planul, iar nunta lor a fost una de vis.

Cleopatra a decis sa poarte o rochie simpla, eleganta, dar de efect. Artista a straluicit la propriu, dar si la figurat, Edward Sanda realizand inca o data cat de norocos este. Artistul nu -s alasat nici el mai prejos, asa ca a optat pentru un costum fara cusur si s-a asortat perfect cu sotia lui. Acum, la o saptamana de la marele eveniment, cei doi indragostiti au decis sa isi uneasca destinele in fata lui Dumnezeu si au mers la Chisinau, de unde este Cleopatra.

Cei doi nu au postat prea multe imagini, semn ca evenimentul a fost unul intim. Cleopatra a postat o singura poza, iar fanii nu s-au putut abtine sa nu comenteze ca rochiile pe care le-a ales la ambele evenimente nu se ridica la nivelul celei pe care a purtat-o in videoclipul ”Cel putin pentru o vesnicie”.

”Sa ne binecuvanteze Dumnezeu si sa ne calauzeasca dragostea si lumina in calea vietii!” ❤️ a scris Cleopatra in dreptul imaginii cu sotul ei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006346 (s)