News Flash:

Zi mare in familia Maruta. Andra implineste 35 de ani si le-a transmis fanilor un mesaj emotionant

23 August 2021
345 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra

Andra a crescut la propriu si la figurat sub privirile fanilor care o urmaresc si ii asculta muzica inca de cand era o tanara care mergea peste tot cu tatal ei. Azi, Andra a reusit sa devina una dintre cele mai apreciate voci de la noi din tara, iar piesele ei continua sa bucure milioane de fani.

Andra este in vacanta de cateva saptamani, asa ca de data asta, cei 35 de ani nu o prind acasa, ci in deplasare. Artista sarbatoreste alaturi de sotul ei si alaturi de cei doi copii, dar nu a uitat nici de fanii din tara carora le-a transmis cel mai emotionant mesaj.”De ziua mea, v-aș face eu un cadou vouă. V-aș dărui cât mai multe clipe fericite, pentru că timpul e cea mai prețioasă resursă a noastră. Astazi este o zi specială pentru mine și cu ocazia asta vă fac o surpriză: un nou videoclip și o piesă care îmi bucură sufletul.”, a scris artista pe Instagram.

Pana la 35 de ani, Andra poate spune ca a reusit ceea ce altii doar viseaza. Artista are o cariera exceptionala, o familie minunata, fani care o insotesc peste tot, dar si un caracter care o face sa fie mereu placuta de catre public.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004486 (s)