News Flash:

Libelula lui Speak, pusa la zid de fani. ”Trist ca te mai crezi si artist”

2 August 2021
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
cristina stefania

Cristina Stefania, iubita lui Speak a impartit internetul in doua. Aceasta a fost sa isi promoveze cea mai recenta piesa, ”Ka Wella” la un cunoscut post de radio, doar ca feedback-ul primit din partea fanilor nu a fost cel la care se astepta.

Libelula lui Speak a devenit cunoscuta publicului datorita videoclipurilor in care a aparut de-a lungul timpului. Stefania a fost dansatoare in clipurile Innei și chiar si intr-un clip de-ale lui Speak. De acolo si pana la a forma un cuplu a mai fost un singur pas. Petrecand din ce in ce mai mult timp alaturi de Speak, Stefania s-a jucat in studioul de inregistrari si asa si-a descoperit o noua pasiune: muzica.

Cristina Stefania are deja cateva piese la activ, unele avand zeci de milioane de vizualizari si chiar ajungand in trending. Duapa ce s-a intors din vacanta din New York, Stefania a lansat ”Ka Wella”, piesa pe care a inceput sa o promoveze intens. Stefania si Speak au mers la radio cu piesa noua, dar si cu un cover dupa piesa lui Smiley, ”De unde vii la ora asta?”. 

Momentele live nu au fost urcate inca pe Youtube, dar pe TikTok a ajuns un filmulet in care iubita lui Speak nu a primit cel mai bun feedback. ”Alo, unde e vocea?”, ”Trist ca te mai crezi si artist!”, ”In locul tau nu as mai avea curaj sa pun microfonul in mana vreodata”, ”Unii nu realizeaza ca vor fi nevoiti sa cante si live” au fost doar cateva dintre reactiile fanilor.

 

•stefiixspeak1

 

♬ sunet original - STEFIIXSPEAK
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004633 (s)