News Flash:

Mario Fresh si Alexia Eram sunt pe cale sa se impace? Imaginea care ii da de gol pe cei doi

26 August 2021
433 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexia Eram si Mario Fresh

Dupa o relatie de mai bine de 4 ani, Alexia si Mario Fresh au atatea in comun, incat fanilor le vine greu a crede ca cei doi s-au despartit. In continuare, cei doi frecventeaza aceleiasi cercuri de prieteni si se pare ca fie cu voia lor, fie fara voia lor, sunt mereu adusi in aceleiasi circumstante.

Alexia si Mario sunt destul de discreti in ultima perioada. Daca inainte mergeau pe la toate emisiunile si isi declarat iubire eterna, acum, de cand situatia dintre ei scartaie, iar Instagramul vorbeste de la sine, cei doi nu au oferit nicio explicatie celor care se intreaba daca mai formeaza sau nu un cuplu. In timp ce Alexia isi vede de proiecte ei si este prinsa pana peste cap cu organizarea petrecerii de ziua ei, Mario Fresh se pare ca nu pierde deloc timpul. Artistul face parte din emisiunea celor de la Antena 1, Splash! Vedete la apa si se pare ca aceasta a fost ocazia perfecta pentru a pune ochii pe Chelsea, colega sa de platou.

Alexia Eram este o tipa foarte geloasa, dar de data asta nu a comentat nimic despre apropierile dintre Mario si Chelsea, semn ca nu ii mai pasa ce face fostul ei partener. Totusi, Alexia a pastrat o relatie frumoasa cu familia lui Mario, in special cu mama si cu sora artistului. Fiica Andreei Esca s-a intalnit cu Claudia, mama lui Mario si s-au pozat impreuna si, cel mai probabil, aceasta va fi pe lista de invitati la petrecerea Alexiei.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006377 (s)