News Flash:

Ce este volatilitatea și cum te poate ajuta la jocurile de păcănele

26 August 2021
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
BZT

Sloturile online au din ce în ce mai mulți adepți, care în principal vor să se distreze, dar, în același timp, se gândesc „în secret” și la un câștig mare. Frecvența și valoarea câștigurilor sunt determinate de două setări făcute în soft de  producătorul jocului: Payout-ul (rata de câștig) și volatilitatea. Cazinourile nu au nicio influență din acest punct de vedere.

Contează, însă, numărul de clienți pe care îi are un cazinou. Asta pentru că Payout-ul reprezintă procentul din mizele totale care se întorc la jucători sub formă de câștiguri într-un ciclu de câteva milioane sau câteva zeci de milioane de rotiri. Astfel, cu cât sunt mai mulți jucători pe o platformă, cu atât acest ciclu se epuizează mai repede, iar unii gambleri pot beneficia de „investițiile” altora.

Volatilitatea este o altă setare „din fabrică”. Ea determină frecvența rotirilor câștigătoare. Am găsit pe PariuriX.com un articol în care era explicat foarte bine cea înseamnă acest termen: un joc cu volatilitate mică acordă câștiguri dese, dar, în general, cu valoare mai mică. Aceste câștiguri îl țin pe jucător „în viață”, prelungindu-i distracția la păcănele. Pe de altă parte, sunt șanse foarte mici ca sloturile din categoria respectivă să îmbogățească pe cineva.

Volatilitatea medie asigură un echilibru între câștigurile mici și cele însemnate. Frecvența rotirilor care „plătesc” nu mai este atât de scăzută, dar jucătorul nici nu se plictisește așteptând o învârtire care să îi mai adauge ceva în balanța cash.

La sloturile cu volatilitate mare, rotirile norocoase sunt rare, dar aduc bani mai mulți. Ele sunt recomandate pariorilor cu buget generos, care poate susține serii lungi de runde necâștigătoare. Această categorie de jocuri declanșează jackpot-urile despre care se duce vestea pe Internet.

Cazinourile online de top au o ofertă foarte variantă din punctul de vedere al volatilității. În general, gradul (scăzut, mediu, ridicat) este indicat în grafica fiecărui joc în parte. În cazul în care această informație lipsește, ea poate fi aflată prin „încercări”. Pe desktop, sloturile pot fi jucate și în variantă demo. Astfel, după câteva sute de rotiri, clientul își poate da seama despre ce volatilitate este vorba.

Sloturile cu volatilitate scăzută și cu rată de câștig mare sunt preferatele pariorilor care joacă strict pentru a avea parte de adrenalina generată de fiecare rundă. De asemenea, aceste păcănele sunt recomandate celor care au de efectuat un rulaj, pentru că, după un număr mare de runde, câștigurile sunt relativ egale cu pierderile. Atenție, însă: până la urmă, avantajul casei se concretizează, iar banii din cont se duc.

De aceea, jucătorii cu experiență le recomandă începătorilor să retragă banii în cazul unui câștig mare. Reinvestirea profitului nu este o idee foarte bună în cazul jocurilor de cazino, chiar dacă există posibilitatea de a încerca pescuirea „peștelui cel mare”, jucând un slot cu volatilitate mare.

Jackpot-urile cu șase sau șapte cifre pot avea reguli speciale de declanșare, precum setarea la maxim la numărului liniilor de plată, ceea ce implică o miză mare. De aceea, este bine ca jucătorul să consulte rubrica „info” sau „meniu” a fiecărui joc.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006271 (s)