News Flash:

Cuza de la Noaptea Tarziu a uitat-o pe Ramona. Artistul a plecat in vacanta in Italia alaturi de o bruneta superba

26 August 2021
660 Vizualizari | 0 Comentarii
Cuza NT

Cuza de la Noaptea Tarziu este unul dintre cei mai ravniti burlaci de la noi. Artistul s-a despartit de ceva timp de Ramona de la Neatza si, chiar daca multi cred ca intre cei doi inca mai exista sentimente, Ramona si Cuza au exclus orice sansa de impacare.

Nici bine nu a venit in tara, ca a si plecat in vacanta. Cuza de la Noaptea Tarziu a revenit acum cateva saptamani pe plai mioritic, asta dupa ce a participat alaturi de bunul lui prieten, Emi, la competitia vietii lui. Multi fani de pe TikTok si nu numai sustin ca cei doi s-au intors cu marele premiu acasa, dar pana cand vor afla daca este sau nu adevarat, nu le ramane decat sa stea cu ochii pe Asia Express care incepe pe 18 septembrie.

Cuza a decis ca cel mai bine i-ar prii acum o vacanta, asa ca nu a stat prea mult pe ganduri si a mers destul de aproape de Romania, in Italia. Artistul nu i-a surprins pe cei care il urmaresc cu peisaje spectaculoase, ci cu o imagine in care acesta apare alaturi de o bruneta misterioasa. Cuza nu a scris prea multe in descrierea imaginii, dar fanii cred ca aceasta este noua lui cucerire, mai ales ca el este singura vedeta de la noi care o si urmareste pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by CUZA (•cuza.nt)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005296 (s)