News Flash:

Cum se apara Raluca Badulescu dupa ce i-a fost intocmit dosar penal? ”Substantele au ramas in sange”

17 Noiembrie 2021
465 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluca Badulescu 1

Raluca Badulescu a fost in centrul atentiei azi. Diva de la Kanal D a ocupat primele pagini cu scandalul in care a fost implicata. Ralu a fost oprita acum cateva zile de politie si controlul de rutina s-a transformat intr-un adevarat cosmar. 

Satula de zvonuri si acuzatii infame care au fost aduse la adresa sa, Raluca Badulescu a facut lumina in acest caz si a declarat ce s-a intamplat, de fapt. Jurata de la Kanal D a fost testata negativ pentru alcool si droguri, insa in organismul ei s-ar fi gasit urme de benzodiazepine. Raluca Badulescu a specificat ca aceste medicamente sunt somnifere, ce i-au fost prescrise de medic.


„Am vazut doar vreo doua titluri. Ca de obicei, titlurile sunt titluri. Este vorba de medicamente pentru somn, despre anxiolitice, pe care le iau sub prescriptie medicala, in cantitatea recomandata de medic.Intr-o seara, cand ne intorceam de la filmari, toate bune si frumoase. Eram putin obosita dupa o zi intreaga. Munca aceasta in televiziune presupune mai mult decat sa ne facem parul frumos si sa ne aranjam.

M-a oprit Politia, mi-a cerut carnetul. A iesit negativ testul de alcool. Am facut si testul pentru substante interzise. La absolut toate substantele rezultatul a fost negativ. A iesit pozitiv pe benzodiazepine. Sunt substante care se gasesc in anxiolitice si cele prescrise pentru tulburarile somnului. Dupa aceea, am fost la INML. Era un somnifer pe care il luasem cu 24 de ore inainte, dar substanta ramasese in sange.” a declarat Raluca Badulescu la Teo Show.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005015 (s)