News Flash:

Bianca Dragusanu, facuta praf de catre fostul jucator de fotbal, Rica Raducanu. ”Sa simt gust de silicon?!”

17 Noiembrie 2021
599 Vizualizari | 0 Comentarii
Rica Raducanu

Rica Raducanu s-a retras demult din lumea sportului, dar este destul de activ in alte domenii. Aceasta a fost mereu o sursa nesecata de glume si adevaruri, asa ca de fiecare data cand i s-a cerut parerea, nu s-a sfiit sa fie sincer. Acum, Rica a fost supus unui ”test” in care trebuia sa caracterizeze unele dintre cele mai cunoscute personaje feminine de la noi. Raspunsurile fostului fotbalist au fost savuroase.

Rica Raducanu aducea mereu zambete pe buzele fanilor. La fiecae aparitie televizata de-ale sale, telespectatorii se asteptau ca in fiecare moment, aceasta sa arunce bomba. Acum, Rica nu mai este in centrul atentiei, dar stie tot ce misca in showbiz. Fotbalistul a fost un crai la vremea lui si a cucerit multe doamne si domnisoare. Rica Raducanu a recunoscut ca nu se mai gandeste la femei asa cum o facea odinioara, dar asta nu inseamna ca nu stie cate putine despre fiecare.

Provocat sa le descrie pe Loredana Chivu, Bianca Dragusanu si Daniela Crudu, Rica a fost de neoprit. Potrivit celor de la impact.ro, pe primul loc pentru Rica este bruneta Daniela Crudu, apoi Loredana si pe ultimul loc, Bianca Dragusanu. Se pare ca fostul jucator de fotbal nu este adeptul operatiilor exagerate si a si verbalizat asta.

”Le cunosc pe toate fetele astea frumoase, dar pe primul loc as clasa-o pe Daniela Crudu, pe Cruduta noastra, fata din popor, micuta si fasneata. Mie mi-au placut dintotdeauna femeile mai micute de statura, papusele, si nevasta-mea e tot asa, cu alea inalte nu prea ma inteleg, desi eu am peste 1,90 m.”, a zis Rica Raducanu.

„Loredana este frumusica, ii dau argintul, imi place ca danseaza frumos, este sexy, da, n-am ce zice.”

”Bianca este prea vulgara pentru gusturile mele, nu este pe placul meu, este si foarte inalta. Mie imi place femeia asa cum a lasat-o Dumnezeu pe pamant, imi place originalul, nu asa, operate. Pai, ce fac, iau si eu o tata in gura si simt gust de silicon? Nu, nu! Oricum, s-au dus acele vremuri, acum doar admir, de la distanta, cui ii mai arde de femei?”, a mai spus Rica Raducanu. 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004721 (s)