News Flash:

Cat poarta Madalina Ghenea la picior? Actrita le face concurenta serioasa barbatilor

17 Noiembrie 2021
508 Vizualizari | 0 Comentarii
Madalina Ghenea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Madalina Ghenea este una dintre cele mai frumoase romance. Madalina a facut mereu ravagii in randul barbatilor celebri din lume, iar acum, dupa ce l-a uitat definitiv pe Gerard Butler, modelul a cucerit un alt actor cunoscut de la Hollywood.

Madalina Ghenea a spus demult adio Romaniei si se pare ca a facut alegerea cea buna. Frumoasa romanca face ravagii peste hotare si aproape ca nu este persoana care sa nu stie relatiile ei cu barbati celebri.

Madalina Ghenea a primit rolul Sophiei Lorren in unul dintre cele mai asteptate filme de anul acesta. Familia Gucci este pusa in scena de cele mai mari nume ale industriei filmului, printre care Jared Leto, Al Pacino si Adam Driver, cel care s-a afisat deja cu Lady Gaga.

”În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă. Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri. Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră ❤️???? Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott”. a scris Madalina Ghenea pe Instagram acum ceva timp.

Ceea ce nu stiu multi este faptul ca Madalina Ghenea poarta 41-42 la picior si poate fi o concurenta pentru barbati. Aceasta se ingrijeste de aspectul sau, iar fiecare aparitie este una fara de cusur. Avand in vedere ca stie mereu cum sa se asorteze, nimeni nu a observat acest ”defect” al Madalinei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2674 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005822 (s)