News Flash:

Adriana Bahmuteanu a vorbit despre greseala pe care a facut-o Petrica Mitu Stoian inainte sa moara. ”O sa se musamalizeze totul”

17 Noiembrie 2021
648 Vizualizari | 0 Comentarii
Adriana Bahmuteanu

Petrica Mitu Stoian a murit in urma cu o saptamana, dar de abia acum ies la iveala anumite detalii. Decesul acestuia a indurerat intreaga scena a artistilor de muzica populara si nu numai. Din ce in ce mai mai multi colegi de breasla, dar si jurnalisti incearca sa isi dea seama ce s-a intamplat, de fapt, cu rapsodul.

Colegii de scena ai artistului nu vor sa conceapa ca interpretul nu mai este printre ei. Majoritatea au fost saptamana trecuta la filmarile unei emisiuni care, cel mai probabil, se va difuza de Revelion. Interpretul era intr-o stare foarte buna, ba chiar a glumit cu ceilalti artisti.  Peste tot in presa se vuieste ca Petrica a murit din cauza terapiei hiperbare care ii era administrata la clinica. Teoriile si ipotezele sunt diverse, iar momentan, nu stie nimic clar.

Adriana Bahmuteanu este cel mai recent nume care face declaratii cu privire la moartea artistului. Vedeta sustine ca i-a luat un interviu cu cateva saptamani in urma si ca Petrica nu a dat niciun semn ca ar fi bolnav. Singura lui suparare era legata de pandemia care i-a interzis sa urce pe scena. Potrivit Adrianei, acesta parea mai singuratic ca niciodata si, chiar daca nu s-a plans de nimic, jurnalista a simtit ca ceva nu este in regula. 

„El era suparat ca nu putea sa-si faca meseria. Nu l-am simtit bolnav. Isi dorea foarte mult sa cante. Voia sa calatoreasca, sa mearga in vacante, sa faca tot ce nu a apucat in viata lui”, isi aminteste Adriana despre dialogul cu interpretul, conform Fanatik.

„O sa se musamalizeze tot. Ideea e ca trebuie luat tot circuitul, tot lantul. E o mega afacere la mijloc si sunt implicate nume grele. Nu o sa vedem arestari in acest caz. In primul rand, nu avem toate rezultatele analizelor. Pe el a inceput sa il doara in piept cand se afla in spital, in camera aceea. Nu le-a spus medicilor ca sa nu ii panicheze. Avea uneori impresia ca doar i se pare ca il doare. El a ascuns durerile fata de doctori”, a mai povestit Adriana Bahmuteanu pentru aceeasi sursa.


fanatik
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007108 (s)