News Flash:

Lovitura dura pentru Brigitte Pastrama. Bruneta si-a pus afacerea la vanzare pe OLX

17 Noiembrie 2021
422 Vizualizari | 0 Comentarii
Brigitte

Brigitte Pastrama si-a incercat norocul in diferite domenii. Bruneta a vrut sa dea lovitura cu business-urile ei dar, din pacate, nu i-a mers. Pandemia i-a dat planurile peste cap si, dupa ce a fost anchetata in vara de catre DIICOT, acum sotia lui Florin Pastrama isi vinde afacerea pe OLX.

Pandemia i-a invatat pe multi sa se descurce prin propriile mijloace. Din aceasta categorie fac parte si Brigitte si Florin Pastrama, sotul ei. Cei doi au gasit o varianta simpla si sigura de a face bani: branduri contrafacute. Brigitte s-a specilizat in perioada pandemiei in branduri contrafacute, iar site-ul pe care le vindea genera profit substantial. Vedeta si sotul ei au stiut sa profite de cel mai cautat lucru din aceasta perioada, iar masca de protectie a fost salvarea lor.

Cei doi vindeau masti de lux la preturi cu mult mai mari decat alti comercianti si asa s-a ajuns la punerea pe picioare a unui business impresionant, cu o cifra de afaceri uriasa. Oamenii legii s-au sesizat, iar in vara au avut loc descindere la casa cuplului din judetul Ilfov. 

Pe langa asta, Brigitte si Florin mai detineaua si o shaormerie, insa afacerea lor nu a avut un succes rasunator.  Brigitte si Florin Pastrama s-au vazut nevoiti sa renunte la ideea lor, chiar daca sperau ca afacerea o sa le rotunjeasca veniturile in pandemie. Bruneta s-a decis sa puna afacerea la vanzare pentru pretul de 57 de mii de euro.


”Vand afacere la cheie cu vad format, cu toate dotarile la standarde superioare, doua aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, doua friteuze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie productie inox, gratar trifazic, congelator vertical, masina cafea fise, sistem de gestiune cu touch, sistem de monitorizare video si alarma. Spatiul are contract de inchiriere 10 ani/900€/luna.”, suna anuntul postat de Brigitte pe site-ul OLX.

Acum, cei doi au un business care se ocupa cu comercializarea de jucarii pentru copii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004503 (s)